Spilledåsernesverden

Information

Vi modtager også Mobile Pay 
OBS.OBS.  VÆR VENLIG AT SKRIVE ET TLFNR. VENLIG HILSEN RIKKE
Information om køb af spilledåser. 
Jeg har delt spilledåserne op i de forskellige modeller, så det er nemt at gå ind på den enkelte side, med de forskellige modeller. 
Du skal klikke på billedet så kommer teksten, som beskriver den enkelte spilledåse, med varenr. Pris og mål på størrelsen samt hvilken melodi den spiller. 
Du kan enten sende mig en mail med din bestilling på mail@spilledaasernesverden.dk du kan også gå ind på kontakt siden og skrive en besked, eller du kan ringe, sende en SMS til mig på 20727500.
Når jeg har modtaget din bestilling sender jeg en ordrerbekræftigelse til dig med kontonummer. Når du så har overført pengene sender jeg varen til dig hurtigst muligt.
 Du kan også betale med Mobile Pay. 
Det koster 100,00 kr. pr.Levering i Danmark ( Vi leverer kun i Danmark ) Alle andre steder er individuelt og efter aftale om pris osv. 
Det er også muligt efter aftale at afhente varen i Odense og betale ved afhentning. Levering hvis varen er på lager inden for en uge, men ofte fra dag til dag, ellers inden for ca. To uger med mindre den er udsolgt eller i restordre. 
Der er en fortrydelsesret inden for to uger såfremt varen er i samme ubrugte stand og orginal embalage. 
Rigtig god fornøjelse med de følgende sider.

Venlig hilsen Rikke fra Spilledåsernesverden